GRATIS LEVERING 🇩🇰

Betingelser for service


OVERSIGT

Denne hjemmeside drives af XF Agencija. På hele webstedet henviser udtrykkene "vi", "os" og "vores" til XF Agencija. XF Agencija tilbyder denne hjemmeside, inklusive alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, med forbehold for din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser

 

Ved at besøge vores hjemmeside og/eller købe nogen af ​​os, accepterer du vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår ("Servicevilkår", "Betingelser"),inklusive de yderligere vilkår og politikker, der henvises til heri og/eller tilgængelige via hyperlink. Disse vilkår for brug gælder for alle brugere af webstedet, inklusive uden begrænsning brugere, som er browsere, udbydere, kunder, forhandlere og/eller bidragydere af indhold.

Læs venligst disse brugsbetingelser omhyggeligt, før du tilgår eller bruger vores hjemmeside.Ved at tilgå eller bruge nogen del af hjemmesiden accepterer du at være bundet af disse vilkår for brug. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene i denne aftale, vil du ikke have adgang til hjemmesiden eller brug af nogen tjenester. Hvis disse servicevilkår betragtes som et tilbud, er accepten udtrykkeligt begrænset til disse servicevilkår. 

Alle nye funktioner eller værktøjer, der tilføjes den nuværende butik, skal også være omfattet af servicevilkårene. Du kan til enhver tid gennemgå den seneste version af servicevilkårene på denne side.Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse Servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter offentliggørelse af ændringer udgør accept af disse ændringer.

 

Vores butik er hostet af Shopify Inc. De giver os en online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.

AFSNIT 1 - VILKÅR OG BETINGELSER FOR ONLINESHOPPEN

Ved at acceptere disse vilkår for brug bekræfter du, at du mindst er myndig i din bopælsstat eller -provins, eller at du er myndig i din bopælsstat eller -provins, og at du har givet os dit samtykke til tillade enhver af dine mindre slægtninge at bruge dette websted.Du må ikke bruge vores produkter til ulovlige eller uautoriserede formål, og du må heller ikke under brugen af ​​tjenesten overtræde nogen love i din jurisdiktion (inklusive, men ikke begrænset til love om ophavsret). Du må ikke overføre orme eller vira eller nogen kode af destruktiv karakter. Et brud på eller overtrædelse af nogen af ​​vilkårene vil resultere i øjeblikkelig ophør af dine tjenester.

AFSNIT 2 - GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER

Vi forbeholder os retten til til enhver tid at nægte service til nogen af ​​enhver grund. Du forstår, at dit indhold (ikke inklusive kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret og kan involvere (a) transmissioner over forskellige netværk; og (b) ændringer for at overholde og tilpasse sig tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder.Kreditkortoplysninger er altid krypteret under netværksoverførsel. Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller bruge nogen del af tjenesten, brug af tjenesten eller adgang til tjenesten eller nogen kontakt på webstedet, hvorigennem tjenesten leveres, uden vores udtrykkelige skriftlige tilladelse. Overskrifterne, der bruges i denne aftale, er kun for nemheds skyld og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse vilkår.

AFSNIT 3 - NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG AKTUELLE OPLYSNINGER

Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der gøres tilgængelige på denne hjemmeside, ikke er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle.Materialet på dette websted er kun til generel information og bør ikke stoles på eller bruges som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, fuldstændige eller andre informationskilder.Enhver tillid til materialet på denne side er på din egen risiko. Denne hjemmeside kan indeholde nogle historiske oplysninger. Historisk information er nødvendigvis ikke aktuel og gives kun til din reference. Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet på denne hjemmeside til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere nogen information på vores hjemmeside. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores side.


AFSNIT 4 - ÆNDRINGER I SERVICE OG PRISER

Priserne for vores produkter kan ændres uden varsel. Vi forbeholder os retten til til enhver tid at nægte service til nogen af ​​enhver grund.Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for nogen ændring, prisændring, suspension eller lukning af Tjenesten.

AFSNIT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant)

Nogle produkter eller tjenester er muligvis udelukkende tilgængelige online via webstedet. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og kan kun returneres eller byttes i overensstemmelse med vores returpolitik.Vi har gjort alt for at vise så præcist som muligt farverne og billederne af vores produkter, der vises i butikken. Vi kan ikke garantere, at din computerskærm vil vise enhver farve korrekt. Vi forbeholder os retten, men er ikke forpligtet, til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os retten til at begrænse mængden af ​​produkter eller tjenester, vi tilbyder. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser kan ændres til enhver tid uden varsel efter vores eget skøn. Vi forbeholder os retten til at afbryde ethvert produkt til enhver tid. Ethvert tilbud om produkter eller tjenester lavet på denne side er ugyldige, hvor det er forbudt.

AFSNIT 6 - NØJAGTIGHED AF FAKTURERINGS- OG REGNSKABSOPLYSNINGER

Vi forbeholder os retten til at afvise enhver ordre, som du afgiver hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere de købte mængder pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer afgivet af eller under den samme kundekonto, det samme kreditkort og/eller ordrer med den samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi foretager en ændring eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at give dig besked ved at kontakte den e-mailadresse og/eller faktureringsadresse/telefonnummer, der blev oplyst det tidspunkt, hvor ordren blev afgivet. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter vores egen vurdering ser ud til at være afgivet af forhandlere, eller distributører.

Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb, der foretages i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mailadresse og dit kreditkortnummer og udløbsdato, vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

Du kan flere oplysninger i vores returpolitik.

AFSNIT 7 - VALGFRIT VÆRKTØJ 

Vi kan give dig adgang til værktøjer fra tredjeparter, som vi ikke har nogen kontrol over eller indflydelse . Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som de er" og "som de er tilgængelige" uden nogen form for garantier, erklæringer eller betingelser af nogen art og uden nogen form for anbefaling. Vi har intet ansvar nogen måde, der udspringer af eller er relateret til din brug af tredjepartsværktøjer. Enhver brug af valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, sker udelukkende egen risiko og efter eget skøn, og du bør sikre dig, at du er bekendt med og accepterer de vilkår, som den eller de relevante tredjepartsudbydere stiller til rådighed for værktøjerne, og at du er indforstået med dem. Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og/eller funktioner via webstedet (herunder frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og/eller tjenester skal også være underlagt disse Servicevilkår.

AFSNIT 8 - LINKS TIL TREDJEPARTER 

Visse indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores tjeneste, kan indeholde materiale fra tredjepart. Tredjepartslinks dette websted kan lede dig til tredjepartswebsteder, som ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og har intet ansvar eller ansvar for tredjeparts materialer eller websteder eller for andre tredjeparts materialer, produkter eller tjenester. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner, der foretages i forbindelse med tredjepartswebsteder. Gennemgå venligst tredjeparters politikker og praksis omhyggeligt, og sørg for at du forstår dem, før du foretager en transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende produkter fra tredjeparter skal rettes til den pågældende tredjepart. 

AFSNIT 9 - BRUGERKOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE INDSENDELSER 

Hvis du vores anmodning indsender visse specifikke bidrag (f.eks. konkurrencebidrag) eller, uden anmodning fra os, indsender kreative idéer, forslag, planer eller andet materiale, uanset om det er online, pr. e-mail, pr. post eller anden måde (samlet benævnt "kommentarer"), accepterer du, at vi til enhver tid og uden begrænsning kan redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og anden måde bruge de kommentarer, som du sender til os. Vi er og skal ikke være forpligtet til (1) at holde kommentarer fortrolige; (2) at betale kompensation for kommentarer; eller (3) at svare kommentarer.  Vi kan, men har ingen forpligtelse til at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter eget skøn finder ulovligt, stødende, truende, injurierende, ærekrænkende, injurierende, pornografisk, obskønt eller anden måde anstødeligt eller som krænker en parts intellektuelle ejendomsrettigheder eller disse brugsbetingelser. 

Du accepterer, at dine kommentarer ikke krænker nogen tredjeparts rettigheder, herunder ophavsret, varemærker, privatlivets fred, personlighed eller andre personlige eller ejendomsretlige rettigheder. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke indeholder injurierende eller anden måde ulovligt, ærekrænkende eller obskønt materiale eller indeholder computervirus eller anden malware, der nogen måde kan påvirke driften af tjenesten eller et relateret websted. Du ikke bruge en falsk e-mailadresse, udgive dig for at være en anden end dig selv eller anden måde vildlede os eller en tredjepart med hensyn til oprindelsen af kommentarer. Du er alene ansvarlig for alle dine kommentarer og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar og påtager os intet ansvar for kommentarer, som du eller en tredjepart måtte have indsendt. 


AFSNIT 10 - PERSONLIGE OPLYSNINGER 

Din indsendelse af personlige oplysninger via butikken er underlagt vores privatlivspolitik. Du kan finde flere oplysninger i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. 


AFSNIT 11 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDELADELSER 

Fra tid til anden kan der være oplysninger vores websted eller i tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, som kan vedrøre produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produktforsendelsesomkostninger, transittider og tilgængelighed. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis oplysninger i Tjenesten eller et relateret websted er unøjagtige, når som helst og uden varsel (herunder efter at du har afgivet din ordre). Vi påtager os ingen forpligtelse til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger i Tjenesten eller et relateret websted, herunder uden begrænsning oplysninger om priser, medmindre det kræves i henhold til loven. Ingen af de angivne opdaterings- eller ajourføringsdatoer, der gælder for Tjenesten eller et relateret websted, skal opfattes som tegn , at oplysninger i Tjenesten eller et relateret websted er blevet ændret eller opdateret. 


AFSNIT 12 - FORBUDTE ANVENDELSER 

Ud over andre forbud, der er fastsat i Servicevilkårene, er det forbudt at bruge webstedet eller dets indhold: (a) til ulovlige formål; (b) til at opfordre andre til at udføre eller deltage i ulovlige handlinger; (c) til at overtræde internationale, føderale, provinsielle eller statslige forordninger, regler, love eller lokale forordninger; (d) til at krænke eller overtræde nogen af vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller andres intellektuelle ejendomsrettigheder; (e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, bagvaske, bagtale, nedgøre, intimidere eller diskriminere grundlag af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap (f) at indsende falske eller vildledende oplysninger. (g) at uploade eller overføre virus eller andre former for malware, der vil eller kan bruges en måde, der påvirker funktionaliteten eller driften af Tjenesten eller et relateret websted, andre websteder eller internettet; (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger; (i) at spamme, phish, pharm, svindel, spider, crawl eller scrape; (j) til obskøne eller umoralske formål; eller (k) at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktioner i Tjenesten eller et relateret websted, andre websteder eller internettet. Vi forbeholder os retten til at opsige din brug af Tjenesten eller ethvert relateret websted for overtrædelse af enhver af de forbudte anvendelser. 

AFSNIT 13 - ANSVARSFRASKRIVELSE; BEGRÆNSNING AF ANSVAR 

Vi garanterer ikke, at din brug af vores tjeneste vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.

Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelige.

Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne Tjenesten ubestemt tid eller opsige Tjenesten til enhver tid uden at give dig besked.

Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten sker din egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig via Tjenesten, leveres (medmindre det udtrykkeligt er angivet af os) "som de er" og "som tilgængelige" til din brug, uden nogen form for repræsentation, garanti eller betingelse af nogen art, hverken udtrykkelig eller underforstået, herunder alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, salgbarhed, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, ejendomsret og ikke-krænkelse. 

UNUMUNUM, vores direktører, officerer, medarbejdere, datterselskaber, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere eller licensgivere er under ingen omstændigheder ansvarlige for nogen skade, tab, krav eller nogen direkte, indirekte, tilfældige, straffende, særlige eller følgeskader af nogen art, herunder, men ikke begrænset til tabt fortjeneste, tabt indtjening, tabte besparelser, tabte besparelser, tab af data, erstatningsomkostninger eller lignende skader, uanset om de er baseret kontrakt, tort (herunder uagtsomhed), objektivt ansvar eller anden måde, som følge af din brug af Tjenesten eller produkter, der handles ved hjælp af Tjenesten, eller for ethvert andet krav, der nogen måde er relateret til din brug af Tjenesten eller et produkt, herunder, men ikke begrænset til, fejl eller udeladelser i indhold eller tab eller skader af enhver art, der opstår som følge af brugen af Tjenesten eller indhold (eller produkt), der er offentliggjort, overført eller anden måde gjort tilgængeligt via Tjenesten, selv om de er blevet underrettet om muligheden for dette. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, skal vores ansvar i sådanne stater eller jurisdiktioner begrænses til det maksimalt tilladte i henhold til loven. 


AFSNIT 14 - KLAGEADGANG 

Du accepterer at holde UNUMUNUM og vores forældre, datterselskaber, associerede selskaber, partnere, officerer, embedsmænd, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og medarbejdere skadesløse for ethvert krav eller krav, herunder rimelige advokatsalærer, fra enhver tredjepart grund af eller som følge af din overtrædelse af disse servicevilkår eller de dokumenter, som de inkorporerer ved henvisning, eller din overtrædelse af enhver lov eller tredjeparts rettigheder. 

AFSNIT 15 - OPDELBARHED 

I tilfælde af at en bestemmelse i disse vilkår for service er ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal en sådan bestemmelse alligevel kunne håndhæves i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, og den del, der ikke kan håndhæves, skal anses for at kunne adskilles fra disse vilkår for service, og en sådan afgørelse skal ikke påvirke gyldigheden og håndhævelsen af andre resterende bestemmelser. 

AFSNIT 16 - OPSIGELSE 

De forpligtelser og det ansvar, som parterne har påtaget sig før opsigelsesdatoen, overlever i alle henseender denne aftales opsigelse. Disse servicevilkår gælder, medmindre og indtil de opsiges af enten dig eller os. Du kan til enhver tid opsige disse servicevilkår ved at meddele os, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du holder op med at bruge vores websted. Hvis du efter vores skøn ikke overholder, eller hvis vi har mistanke om, at du ikke har overholdt et vilkår eller en bestemmelse i disse brugsbetingelser, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel, og du vil fortsat være ansvarlig for alle skyldige beløb frem til opsigelsesdatoen; og/eller kan i overensstemmelse hermed nægte dig adgang til vores tjenester (eller en del heraf). 

AFSNIT 17 - HELE AFTALEN 

Hvis vi undlader at udøve eller håndhæve en rettighed eller bestemmelse i disse servicevilkår, udgør det ikke et frafald af en sådan rettighed eller bestemmelse. Disse Servicevilkår og alle politikker eller driftsregler, som vi har offentliggjort dette websted eller med hensyn til Tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og regulerer din brug af Tjenesten og erstatter alle tidligere eller samtidige aftaler, meddelelser og forslag, uanset om de er mundtlige eller skriftlige, mellem dig og os (herunder, men ikke begrænset til, alle tidligere versioner af Servicevilkårene). Enhver tvetydighed i fortolkningen af disse servicevilkår skal ikke fortolkes til skade for den redigerende part. 

AFSNIT 18 - GÆLDENDE LOV  

Disse servicevilkår og eventuelle separate aftaler, hvorved vi leverer tjenester til dig, er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i XF Agencija, UNIT B, 16/F. ONE CAPITAL PLACE, 18 LUARD ROAD, WANCHAI 

AFSNIT 19 - ÆNDRINGER AF ANSÆTTELSESVILKÅRENE 

Du kan til enhver tid læse den seneste version af vilkårene for service denne side. Vi forbeholder os retten til efter eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse vilkår for service ved at offentliggøre opdateringer og ændringer vores websted. Det er dit ansvar at tjekke vores websted regelmæssigt for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores websted eller tjenesten efter offentliggørelsen af ændringer af disse vilkår for service udgør en accept af disse ændringer. 

AFSNIT 20 - KONTAKTOPLYSNINGER 

Spørgsmål om servicevilkårene skal sendes til os  info@icare-denmark.com

AFSNIT 21 - VILKÅR OG BETINGELSER FOR MARKEDSFØRINGSPROGRAMMET FOR SMS/MMS-MOBILBESKEDER 

BestOfTested Sweden (herefter "Vi", "Os", "Vores") tilbyder et program for mobilbeskeder (programmet), som du accepterer at bruge og deltage i i henhold til disse vilkår for mobilbeskeder og privatlivspolitik (aftalen). Ved at vælge eller deltage i et af vores programmer accepterer du disse vilkår, herunder, uden begrænsning, din aftale om at løse eventuelle tvister med os gennem bindende, individuel voldgift, som beskrevet i "Tvistbilæggelse" nedenfor. Denne aftale er begrænset til programmet og har ikke til formål at ændre andre vilkår eller politikker om beskyttelse af personlige oplysninger, der måtte regulere forholdet mellem dig og os i andre sammenhænge. 

Brugerregistrering: Programmet giver brugerne mulighed for at modtage SMS/MMS-mobilbeskeder ved at bekræfte deres deltagelse i programmet, f.eks. via online- eller ansøgningsbaserede registreringsformularer. Uanset hvilken opt-in-metode du har brugt til at deltage i programmet, accepterer du, at denne aftale gælder for din deltagelse i programmet. Ved at deltage i programmet giver du dit samtykke til at modtage automatisk opkaldsopkald eller forudindspillede markedsføringsbeskeder til det telefonnummer, der er knyttet til dit tilvalg, og du forstår, at der ikke kræves et samtykke for at foretage et køb hos os. Selv om du accepterer at modtage beskeder, der er sendt med en automatisk opkaldslinje, skal ovenstående ikke fortolkes således, at det indebærer eller antyder, at nogen eller alle vores mobilbeskeder er sendt med et automatisk telefonopkaldssystem ("ATDS" eller "automatisk opkaldslinje"). Der kan forekomme besked- og datatakster. 

Brugerafmelding: Hvis du ikke ønsker at fortsætte med at deltage i programmet eller ikke længere accepterer denne aftale, accepterer du at svare STOP, END, CANCEL, UNSUBSCRIBE eller QUIT enhver mobilbesked fra os for at afmelde dig fra programmet. Du kan modtage en yderligere mobilbesked, som bekræfter din beslutning om at fravælge dette. Du forstår og accepterer, at ovenstående muligheder er de eneste rimelige metoder til at fravælge dette. Du forstår og accepterer også, at enhver anden metode til fravalg, herunder, men ikke begrænset til, at skrive andre ord end dem, der er anført ovenfor, eller mundtligt anmode om, at en af vores medarbejdere fjerner dig fra vores liste, ikke er en rimelig måde at fravælge det  

Forpligtelse og underretning: Hvis du et tidspunkt har til hensigt at stoppe med at bruge det mobiltelefonnummer, der er blevet brugt til at abonnere programmet, herunder at opsige dit serviceabonnement eller sælge eller overføre telefonnummeret til en anden part, accepterer du, at du gennemfører den ovenfor beskrevne proces til fjernelse af brugeren, inden du ophører med at bruge mobiltelefonnummeret. Du forstår og accepterer, at din aftale om at gøre dette er en integreret del af disse vilkår. Du accepterer endvidere, at hvis du ophører med at bruge dit mobilnummer uden at give os besked om en sådan ændring, accepterer du, at du er ansvarlig for alle omkostninger (herunder advokatsalærer) og forpligtelser, som vi eller enhver anden part, der bistår med levering af mobilbeskederne, pådrager os som følge af krav fra personer, der efterfølgende får tildelt det pågældende mobilnummer. Denne pligt og denne aftale skal overleve enhver opsigelse eller annullering af din aftale om at deltage i et af vores programmer. 

DU ACCEPTERER AT SKADESLØSHOLDE, FORSVARE OG HOLDE OS SKADESLØS FOR ETHVERT KRAV ELLER ANSVAR, DER OPSTÅR SOM FØLGE AF DIN MANGLENDE UNDERRETNING OM EN ÆNDRING AF DE OPLYSNINGER, DU HAR GIVET OS, HERUNDER ETHVERT KRAV ELLER ANSVAR I HENHOLD TIL TELEFONFORBRUGERBESKYTTELSESLOVEN, 47 U.S.C. § 227, ELLER ENHVER EFTERFØLGER, ELLER LIGNENDE STATS- OG FORBUNDSLOVE OG ENHVER LOVGIVNING, DER ER UDSTEDT I HENHOLD HERTIL, SOM FØLGE AF VORES FORSØG PÅ AT KONTAKTE DIG PÅ DET MOBILTELEFONNUMMER, DU HAR GIVET OS.

Programbeskrivelse: Uden at begrænse programmets omfang kan brugere, der tilmelder sig programmet, forvente at modtage marketing- og salgskommunikation om digitale og fysiske produkter, tjenester og begivenheder. 

Omkostninger og hyppighed: Der kan forekomme besked- og dataafgifter. Programmet omfatter tilbagevendende mobilbeskeder, og yderligere mobilbeskeder kan blive sendt med jævne mellemrum baseret din interaktion med os. 

Supportinstruktioner: Hvis du ønsker support vedrørende programmet, kan du sende en besked "HELP" til det nummer, du har modtaget beskeder fra, eller sende en e-mail til os info@icare-denmark.com. Bemærk venligst, at brugen af denne e-mailadresse ikke er en acceptabel metode til at fravælge programmet. Undtagelser skal indgives i henhold til ovennævnte procedurer. 

MMS-terminering: programmet sender SMS-TM'er (termineringsbeskeder), hvis din mobilenhed ikke understøtter MMS-beskeder. 

Vores ansvarsfraskrivelse: Programmet tilbydes "som det er" og er muligvis ikke tilgængeligt i alle områder alle tidspunkter og kan muligvis ikke fortsætte med at fungere i tilfælde af produkt-, software-, dæknings- eller andre ændringer foretaget af din trådløse operatør. Vi kan ikke holdes ansvarlige for forsinkelser eller fejl i forbindelse med modtagelse af mobilbeskeder i forbindelse med dette program. Levering af mobilbeskeder er afhængig af effektiv transmission fra din trådløse tjenesteudbyder/netværksoperatør og er uden for vores kontrol. T-Mobile er ikke ansvarlig for forsinkede eller ikke-afleverede mobilbeskeder.

Deltagerkrav: Du skal have din egen trådløse enhed, der kan håndtere tovejsbeskeder, bruge en deltagende trådløs operatør og være abonnent en trådløs tjeneste med SMS-tjeneste. Det er ikke alle mobiloperatører, der har den nødvendige tjeneste til at deltage. Tjek telefonens funktioner for specifikke instruktioner om tekstbeskeder. 

Aldersbegrænsning: Du ikke bruge platformen, hvis du er under tretten (13) år. Hvis du bruger eller deltager i platformen og er mellem tretten (13) og atten (18) år, skal du have tilladelse fra dine forældre eller din værge til at gøre det. Ved at bruge eller deltage i platformen anerkender og accepterer du, at du ikke er under tretten (13) år, er mellem tretten (13) og atten (18) år og har dine forældres eller værges tilladelse til at bruge eller deltage i platformen, eller at du er voksen i din jurisdiktion. Ved at bruge eller deltage i platformen anerkender og accepterer du også, at du i henhold til gældende lovgivning i din jurisdiktion har tilladelse til at bruge og/eller deltage i platformen. 

Forbudt indhold: Du anerkender og accepterer, at du ikke sende forbudt indhold via platformen. Forbudt indhold omfatter: 

  • Svigt, ærekrænkende, skandaløse, truende, chikanerende eller stalking-aktiviteter; 
  • Anstødeligt indhold, herunder blasfemi, uanstændighed, uanstændighed, vold, overdrivelse, had og forskelsbehandling på grund af race, køn, religion, nationalitet, handicap, seksuel orientering eller alder; 
  • Piratkopieret computersoftware, virus, orme, trojanske heste eller anden malware; 
  • Ethvert produkt, tjenesteydelse eller salgsfremstød, der er ulovligt, når produktet, tjenesteydelsen eller salgsfremstødet modtages; 
  • Ethvert indhold, der involverer og/eller henviser til personlige sundhedsoplysninger, der er beskyttet af Health Insurance Portability and Accountability Act ("HIPAA") eller Health Information Technology for Economic and Clinical Health Act ("HITEC" Act), og 
  • Ethvert andet indhold, der er forbudt i henhold til gældende lovgivning i den jurisdiktion, hvorfra meddelelsen sendes. 

Bilæggelse af tvister: I tilfælde af at der opstår en tvist, krav eller kontrovers mellem dig og os eller mellem dig og Stodge, LLC d/b/a Postscript eller enhver anden tredjepartsleverandør, der handler vores vegne for at overføre mobilbeskeder inden for rammerne af programmet, som opstår grund af eller i forbindelse med føderale eller statslige lovmæssige krav, generelle juridiske krav, denne aftale eller brud , opsigelse, håndhævelse, fortolkning eller gyldighed af den, herunder fastlæggelse af omfanget eller anvendeligheden af aftalen om voldgift, vil sådanne tvister, krav eller uoverensstemmelser, i det omfang loven tillader det, blive afgjort ved voldgift i Prag for en voldgiftsmand. 

Parterne er enige om at indbringe tvisten for en bindende voldgift i overensstemmelse med American Arbitration Association ("AAA"), der er gældende det pågældende tidspunkt. Medmindre andet er fastsat heri, skal voldgiftsmanden anvende den materielle lovgivning i den føderale retskreds, hvor BestOfTested Sveriges hovedkontor er beliggende, uden hensyntagen til dens lovvalgsregler. Inden for ti (10) kalenderdage efter forkyndelse af kravet om voldgift for en part skal parterne i fællesskab vælge en voldgiftsmand med mindst fem års erfaring i denne egenskab, og som har viden om og erfaring med tvistens genstand. Hvis parterne ikke kan blive enige om en voldgiftsmand inden for ti (10) kalenderdage, kan en part indgive en AAA-anmodning om at udpege en voldgiftsmand, som skal opfylde de samme krav til erfaring. I tilfælde af en tvist skal voldgiftsmanden afgøre håndhævelsen og fortolkningen af denne voldgiftsaftale i overensstemmelse med Federal Arbitration Act ("FAA"). Parterne er også enige om, at AAA's regler for nødværgeforanstaltninger finder anvendelse i stedet for at søge om nødværge hos retten. Voldgiftsmændenes afgørelse er endelig og bindende, og ingen af parterne har ret til at appellere den, medmindre andet er fastsat i afsnit 10 i FAA. Hver part bærer sin andel af eventuelle honorarer til voldgiftsmanden og administrationen af voldgiften; voldgiftsmanden har dog beføjelse til at anmode en part om at betale alle eller en del af disse honorarer som led i en velbegrundet afgørelse. Parterne er enige om, at voldgiftsmanden kun har beføjelse til at tildele advokatsalærer i det omfang, det udtrykkeligt er tilladt ved lov eller kontrakt. Voldgiftsmanden har ikke beføjelse til at tilkende straffeskadeerstatning, og hver part giver hermed afkald retten til at søge eller kræve straffeskadeerstatning i forbindelse med enhver tvist, der løses ved voldgift. Parterne er enige om udelukkende at foretage voldgift individuel basis, og denne aftale tillader ikke gruppevoldgift eller krav, der fremsættes som sagsøger eller gruppemedlem i en gruppevoldgift eller repræsentativ voldgift. Medmindre det er påkrævet i henhold til loven, hverken en part eller voldgiftsmanden afsløre eksistensen, indholdet eller resultaterne af en voldgift uden forudgående skriftligt samtykke fra begge parter, medmindre det sker for at beskytte eller forfølge en rettighed. Hvis en bestemmelse i dette afsnit er ugyldig, ulovlig eller ikke kan håndhæves i en jurisdiktion, skal en sådan ugyldighed, ulovlighed eller manglende håndhævelse ikke påvirke andre bestemmelser i dette afsnit eller ugyldiggøre eller gøre en sådan bestemmelse ikke håndhæves i en anden jurisdiktion. Hvis en tvist af en hvilken som helst grund føres ved retten i stedet for ved voldgift, giver parterne hermed afkald retten til en retssag med nævninge. Denne voldgiftsbestemmelse skal overleve enhver annullering eller opsigelse af din aftale om at deltage i et af vores programmer. 

Andet: Du garanterer og erklærer over for os, at du har alle nødvendige rettigheder, beføjelser og autoriteter til at acceptere disse vilkår og til at opfylde dine forpligtelser i henhold til disse vilkår, og intet i denne aftale eller i opfyldelsen af sådanne forpligtelser vil medføre, at du misligholder nogen anden kontrakt eller forpligtelse. Hvis en af parterne undlader at udøve en rettighed i henhold til denne aftale, anses det ikke for at være et afkald yderligere rettigheder i henhold til denne aftale. Hvis en bestemmelse i denne aftale findes at være uigennemførlig eller ugyldig, vil den pågældende bestemmelse blive begrænset eller fjernet i det mindst mulige omfang, således at denne aftale i øvrigt forbliver fuldt ud gældende og gældende og kan håndhæves. Alle nye funktioner, ændringer, opdateringer eller forbedringer af programmet er omfattet af denne aftale, medmindre andet udtrykkeligt er angivet skriftligt. Vi forbeholder os ret til at ændre denne aftale fra tid til anden. Du får besked om eventuelle opdateringer af denne aftale. Du anerkender dit ansvar for at gennemgå denne aftale fra tid til anden og være opmærksom sådanne ændringer. Ved at fortsætte med at deltage i programmet efter sådanne ændringer accepterer du denne aftale som ændret. 

Bemærk venligst, at vores produkter fremstilles og sendes til dig fra Kina. Afhængigt af lovgivningen i dit hjemland kan dine købte produkter medføre omkostninger i form af importafgifter, salgs- eller moms og/eller andre afgifter.