Reklameavis

Reklameavis

Sig farvel til knogle-mod-ben-knogle-artrose i knæet (OA)

Af Christine Amanpur | Juni 22, 2022 | 11:11 am EDT


Lider du af uudholdelige smerter i knæet? Har du svært ved bare at gå ned ad trappen om morgenen? Føles hvert skridt som om, at dit knæ er ved at svigte dig?


Du skal ikke give efter for dyr medicin eller smertefulde operationer endnu! Denne gruppe studerende fra Harvard University kom med et videnskabeligt gennembrud - Dr.HealthyKnee™ - som kan være svaret på dine kald!

Men lad os tage et skridt tilbage et øjeblik for virkelig at forstå baggrunden for stort set alle knæproblemer...


Knæet er et af de største og mest komplekse led i kroppen. Knæet forbinder lårbenet (femur) med skinnebenet (tibia). Den mindre knogle, der løber ved siden af skinnebenet (fibula), og knæskallen (patella) er de andre knogler, der udgør knæleddet.


Det glatte væv, der polstrer enderne af knoglerne i dine led og gør det muligt for dig at bevæge dig uden friktion, kaldes brusk. Brusk, eller mangel på samme, er præcis der, hvor alle knæsmerter og gigt stammer fra. Det er næsten som om, at du kan høre dit knæ "knase".


Slidgigt (OA) er den mest almindelige form for gigt og rammer millioner af mennesker verden over. Den opstår, når den beskyttende brusk slides ned med tiden. Det kan ske af mange årsager. Ældre alder, fedme, tidligere skader, konstant stress på leddet, selv genetik...


For at gøre sagen værre er OA en degenerativ sygdom, der har en tendens til at forværres med tiden, hvilket ofte resulterer i kroniske smerter. Smerter og stivhed i leddene kan blive så alvorlige, at de gør det vanskeligt at udføre daglige opgaver. Depression og søvnforstyrrelser kan være resultatet af smerter og invaliditet som følge af slidgigt.


De nuværende løsninger, som alle bliver til skadelige smertestillende midler, dyre massageterapeuter eller, endnu værre, operationer. Alle disse løsninger er imidlertid dømt til at mislykkes, da de kun er plaster på såret og ikke løser det egentlige problem - den utilstrækkelige mængde brusk, som polstrer og beskytter dine knogler mod hinanden.

Hvorfor en gruppe Harvard-studerende siger, at dette banebrydende knæærme kan give dig knæene som en 20-årig

Denne banebrydende enhed Dr.HealthyKnee™ bruger en kombination af 3 videnskabeligt dokumenterede metoder, der, når de anvendes samlet, smører knæleddene og genopbygger ledvæsken, hvilket eliminerer knæsmerter og fremmer blodcirkulationen i meniskområdet, hvilket reducerer stivhed.


Ordkombinationen er vigtig her, da det er det, der gør den SÅ effektiv. De 3 metoder er knæmassage, varmebehandling og rødlysbehandling.

1. Terapi med rødt lys (RLT)

NASAbegyndte oprindeligt at eksperimentere med rødlysterapi på plantevækst i rummet og derefter til at hjælpe med at helbrede sår hos astronauter.


RLT anvender specifikke bølgelængder fra 660 nm til 880 nm. Disse bølgelængder resonerer med vores hud og resulterer i reduceret inflammation og en øget kollagenproduktion, som udgør op til 60 % af brusk og dermed stimulerer væksten af sunde celler.


Priserne for en ordentlig lysbehandlingsenhed kan stige op til 5.000 USD, hvis ikke mere, hvis man tager højde for den nuværende inflation, hvilket gør den endnu mindre tilgængelig for almindelige mennesker.


For at holde omkostningerne nede og spare bogstaveligt talt tusindvis af kroner pr. enhed besluttede Harvard-studerende derfor at udføre et eksperiment med en særlig type pærer, der producerer den samme bølgelængde for en brøkdel af prisen. "I sidste ende er pære en pære, og så i stedet for at bruge konventionelle typer pærer har vi besluttet at bruge dem, der " Dr.HealthyKnee™   bruger specielle.

2. Varmeterapi

Varmeterapi virker ved at forbedre cirkulationen og blodgennemstrømningen i et bestemt område på grund af den øgede temperatur. Ved at anvende varme på et ømt led forbedres den lokale cirkulation og blodgennemstrømning, hvilket får blodkarrene til at blive større. Dette gør det muligt at tilføre mere blod, ilt og næringsstoffer til det skadede væv. Bedre cirkulation betyder mere afslapning for knæleddet. Varmeterapi afslapper og lindrer musklerne og helbreder beskadiget væv.

3. Traditionel knæmassageteknik med friktion

For at forstå massageteknikkerne til knæsmerter er det vigtigt at forstå triggerpunkter. Et triggerpunkt er en følsom knude, der findes i muskelbånd og opstår af en række årsager, herunder skader, operationer eller grundlæggende stress og overbelastning. Triggerpunkter forårsager ømhed og smerte.


Dr.HealthyKnee™ anvender en af de mest effektive teknikker til massage af knæsmerter - en friktionsteknik. Friction Technique er en massageteknik, der bruges til at øge cirkulationen og frigøre områder, der er stramme, og er designet til at påvirke triggerpunkterne på siderne af knæskallen. Målet med friktionsmassage er at påvirke celleadfærd i alle bløde væv og mindske vævets tæthed.

Så spørg dig selv...

Kan du forestille dig, hvordan det ville føles at leve uden smerter i knæet?


Hvordan ville det føles at kunne komme op og gå ned ad trapper uden at skulle hive sig op ad gelænderet?


Hvordan det ville være at slippe for at høre knogle mod knogle knirke i knæene, hver gang du bøjer dig ned for at samle noget op... Og hvordan livet ville se ud, hvis du kunne være aktiv, sund og smertefri, som du var i 20'erne og 30'erne...

Det er på tide at sige farvel til slidgigt i knogler og knogler...

Og sig hej til  Dr.HealthyKnee™!

Dr.HealthyKnee™ giver dig alle fordelene ved varmeterapi, knæmassage og lysbehandling...


Dr.HealthyKnee Massager er et særligt medicinsk apparat fremstillet af materialer af højeste kvalitet, herunder særlige infrarøde lamper, der giver den mest effektive rødlysterapi uden at ødelægge din økonomi.


For det andet er den produceret ved hjælp af avanceret højteknologi, hvilket har gjort det muligt for os at reducere omkostningerne yderligere. De Harvard-studerende kunne finde ud af at gøre de infrarøde lamper dobbeltfunktionelle. De infrarøde lamper tjener ikke kun til at give rødlysterapi, de producerer også varme!


Almindelig industristandard er at bruge en type pærer til at producere varme og en anden type infrarøde lamper til at producere rødt lys terapi. Vores forskere fra Harvard satte imidlertid spørgsmålstegn ved denne status quo og brugte de første principper til at finde en måde at kombinere både rødlysterapi OG varmeterapi på i EN ENKEL type pærer.


Nu spørger du måske: "Hvad er så hagen ved det?! Det lyder for godt til at være sandt!"


Lad mig fortælle dig dette. Det var slet ikke gratis. Omkostningerne ved hele eksperimentet steg til over $200.000,00. Men hvis du ønsker at få succes i livet, skal du tage risici. Og det vidste denne gruppe af Harvard-studerende alt for godt. De vidste, at hvis dette lykkedes, ville den potentielle virkning langt overstige omkostningerne.


Og det GJORDE...


26 måneder, 18 eksperimenter og 2340 timers hårdt arbejde senere, præsenterede de Dr.HealthyKnee™ 4.0 for offentligheden den 11. maj 2022.


Dr.HealthyKnee™ er det eneste knæspecifikke apparat, som du nogensinde får brug for. Den giver dig det bedste af alle 3 behandlinger.


Dr.HealthyKnee™ passer til alle knæ, også selv om der er betydelig hævelse. Du kan nemt justere varme- og massageniveauerne, så de passer til dine behov.


Dr.HealthyKnee™ kombinerer rødlysbehandling, varmebehandling og friktionsmassagebehandling af knæet for at opnå ubestridelige resultater

 • Spar tusindvis af kroner. Ikke hundreder. Tusindvis. Du behøver ikke at besøge lægehuse og specialister så ofte, og du kan udelade alle de smertestillende midler. For slet ikke at tale om operationer og alle de udækkede lægeudgifter, der er forbundet med det.

 • Lindring af smerter i knæet, slidgigt, bursit, menisk og seneskedehindebetændelse.

 • Forbedret mental sundhed, fordi du kan genvinde din mobilitet, så du kan træne regelmæssigt igen, uden smerter!

 • Bedre søvn.

 • Langvarig lindring af smerter ved regelmæssig brug.

 • Undgå knæoperation.

 • Hurtigere genopretning efter en operation.

 • Hurtigere restitution efter træning.

Knæsmertefri bevægelse er løftet om Dr.HealthyKnee™, og over 92.000 mennesker har allerede set livsændrende resultater

Knæsmerter lindring i 30 dage eller dine penge tilbage. Ingen spørgsmål stillet.


Få flere oplysninger om Dr.HealthyKnee™

Hvis du vil vide mere om Dr.HealthyKnee™, kan du klikke her nu eller klikke på knappen nedenfor. Skaberne af Dr.HealthyKnee™ tilbyder i øjeblikket en særlig tidsbegrænset rabat.

Hvis du bestiller nu, får du en rabat på op til 50%! Det er den laveste pris, som Dr.HealthyKnee™ nogensinde er blevet tilbudt til!

Når du først har fået dit Dr.HealthyKnee™, vil du opdage, at det er supernemt at bruge. Du vil slutte dig til de tusindvis af mennesker, der har fået betydelig lindring af knægener. Klik her nu eller klik på knappen nedenfor.

Her er et værdifuldt tip: Dr.HealthyKnee™ er en fantastisk gave til en person, der lider af knæsmerter, slidgigt, bursitis, menisk- og seneskedehindebetændelse.

Anbefales:

★★★★★

4.9 | 3.697 Anmeldelser

 • Naturligt fjerne smerter i knæet (ingen skrappe smertestillende midler)

 • Justerbare niveauer for varme og massage

 • Din egen fysioterapeut i hjemmet

Oplysningerne og andet indhold på denne side eller i eventuelle linkede materialer er ikke beregnet til og bør ikke opfattes som medicinsk rådgivning, og oplysningerne er heller ikke en erstatning for professionel medicinsk ekspertise eller behandling.

Hvis du eller en anden person har et medicinsk problem, bør du kontakte din læge eller søge anden professionel medicinsk behandling. Du må aldrig se bort fra professionel lægelig rådgivning eller vente med at søge den på grund af noget, du har læst på denne side eller i noget linket materiale. Hvis du tror, at du har en medicinsk nødsituation, skal du straks ringe til din læge eller til alarmcentralen.

© 2022 Alle rettigheder forbeholdes. Privatlivspolitik - Betingelser for service

Få op til 50 % rabat i dag