Reklameavis

Reklameavis

Du er én fod fra at være fri for kroniske fodsmerter, neuropati eller plantar fasciitis

Denne unikke enhed stimulerer akupunkturpunkterne i dine fødder og frigør spændinger, der holdes i dine triggerpunkter

Af Emilie Binger |Jun 27, 2022


Hvis du oplever hævede ankler, stivhed eller ømhed i fødderne, skal du læse dette...

Millioner af mennesker verden over lider hver dag af smertefulde, ømme og hævede fødder.


Uanset om det skyldes alder, daglig aktivitet, en sygdom som neuropati eller spændinger på vigtige, følsomme steder i dine ben, der er kendt som triggerpunkter. Hvis du nogensinde har fået fod- eller benmassage, har du sikkert hørt om dem, der kaldes knuder.


Smerter kan have en lang række skadelige virkninger på en persons krop.


Myofascielle smerter opstår, når du belaster din fod for meget. Dette kan skyldes en dårlig kropsholdning eller en kronisk tilstand som f.eks. plantar fasciitis. Det kan endda skyldes ikke-fysiske faktorer som stress.


Genoptræningsudstyr, herunder foam rollers, kan hjælpe med at lindre spændingerne i dine triggerpunkter. Desværre er deres virkning begrænset. Disse typer genopretningsredskaber når kun overfladelaget af dine fodmuskler, og de fleste triggerpunkter findes længere nede i dit dybe væv.


Heldigvis findes der nu et banebrydende apparat, der kan nå de dybe væv og behandle fodsmerter ved kilden!


Dr.HealthyFoot™ lindrer smerter og spændinger, der holdes dybt inde i dine fødder!

Dr.HealthyFoot™-teamet har skabt et utroligt nyt værktøj til fodmassage, der behandler fodsmerter på en mere effektiv måde.


Dr.HealthyFoot™anvender EMS-terapi, som forbedrer blodcirkulationen, stimulerer lymfedrænage og lindrer hævelser i benene. Det skaber en højintensiv, pulserende vibration, der trænger dybt ind i dine fodmuskler, retter sig mod triggerpunkter og afhjælper spændinger ved kilden.

"Træthed, søvnløshed og endda hovedpine kan blive udløst af fodsmerter."


Dr.HealthyFoot™ giver dig den nødvendige lindring af fodsmerter!

Dr.HealthyFoot™ giver en unik kombination af dybdegående massagebehandling og stimulering af akupunkturpunkterne, som kan hjælpe med at lindre og forebygge hævede ankler, stivhed eller ømhed i fødderne.


Den har 8 unikke massagebehandlinger: massage, æltning, skrabning, albuetryk, akupunktur, cupping. Og 19 niveauer af justerbar intensitet. Det gør det nemt at tilpasse den ønskede intensitet til dine fødder og smertens sværhedsgrad.


Når det drejer sig om behandling af fodsmerter, er timing alt afgørende. Det er derfor, at Dr.HealthyFoot™'s bærbare design gør den ekstra effektiv. Uanset om dine smerter skyldes, at du er på fødderne hele dagen på arbejdet, en lidelse som neuropati eller plantar fasciitis, vil en øjeblikkelig behandling af smerterne lindre dem, før smerterne udvikler sig, og holde dem væk i længere tid.

Dr.HealthyFoot™ i Aktion

Dr.HealthyFoot™ er Nem og Bekvem at Bruge:

Du behøver ikke at begrænse dig selv, hvor og hvor meget du masserer dine fødder. Dr.HealthyFoot™ kan bruges overalt. For at bruge den skal du blot vælge den ønskede tilstand og intensitet.

1. Brug det derhjemme

1. Brug det derhjemme

Når du ser tv, læser en bog eller slapper af i din yndlingslænestol.


Dr.HealthyFoot ™ er din personlige massageterapeut, som du kan bruge hjemme i dit eget hjem, mens du gør det, du elsker.

2. Brug det på arbejdet

2. Brug det på arbejdet

Tag den med på arbejde og massér dine fødder, mens du arbejder.


Dr.HealthyFoot ™ sparer dig ikke kun en masse penge på massagesessioner, men også en masse tid.

3. Brug det udenfor

3. Brug det udenfor

I din baghave, i parken, på stranden eller andre steder, hvor du elsker at tilbringe din tid udenfor.


Dr.HealthyFoot ™ har et genopladeligt batteri, der gør det muligt at bruge den overalt.

4. Let at bære

4. Let at bære

Dr.HealthyFoot™ er designet med henblik på bærbarhed, så du kan tage den med dig overalt og bruge den når som helst.


Forestil dig, at du kan udføre en dybdegående massage på dine fødder - når du vil!


Fordelene ved Dr.HealthyFoot™ går ud over smertelindring!

Dr.HealthyFoot™ er mere end blot et værktøj til lindring af fodsmerter. Det hjælper også med at håndtere fodbetændelse, justere lægmusklerne og forme dine lægge. Og... Det fremmer blodcirkulationen i dine fødder og forbedrer søvnen.


Det kan også være en effektiv behandling mod stress, hovedpine og angst. Ligesom en massage kan hjælpe dig med at slappe af efter en hård arbejdsdag, kan regelmæssig brug af Dr.HealthyFoot™   hjælpe dig med at berolige dine nerver og lindre både fod- og mentale spændinger.


Det er ligegyldigt hvem du er eller hvad du laver, hvis du oplever hævede ankler, stivhed eller ømhed i dine fødder, kan Dr.HealthyFoot™   hjælpe dig! Uanset om du kæmper med en kronisk lidelse, forsøger at få mere ud af din træning eller bare søger lindring af hverdagens smerter, så er dette løsningen, du har ventet på.

"Dr.HealthyFoot™ behandler ømhed, hævelse og smerte på en effektiv måde og giver lindrende lindring og komfort til dine fødder, ankler og ben"


Bestil nu og få en særlig rabat!

iCare, producenterne af Dr.HealthyFoot™  , har indvilliget i at tilbyde Dr.HealthyFoot™   til en særlig rabatpris til nye kunder.

Hvis du bestiller nu, får du en rabat på op til 50%! Det er den laveste pris, som Dr.HealthyFoot™ nogensinde er blevet tilbudt til!

Hvis du lider af kroniske fodsmerter, neuropati, plantar fasciitis eller dårlig blodcirkulation, kan Dr.HealthyFoot™ være den bedste investering, du nogensinde vil foretage! Få din i dag og sig GOODBYE til ømme, hævede fødder!

Her er et værdifuldt tip: Dr.HealthyFoot™ er en god gave til en person, der lider af neuropati, plantar fasciitis eller dårlig blodcirkulation. 

Oplysningerne og det øvrige indhold på denne side eller i eventuelle linkede materialer er ikke beregnet til og bør ikke opfattes som medicinsk rådgivning, og oplysningerne kan heller ikke erstatte professionel medicinsk ekspertise eller behandling.

Hvis du eller en anden person har en medicinsk bekymring, bør du kontakte din læge eller søge anden professionel medicinsk behandling. Bortse aldrig fra professionel lægelig rådgivning eller forsinke at søge den på grund af noget, som du har læst på denne side eller i noget linket materiale. Hvis du tror, at du har en medicinsk nødsituation, skal du straks ringe til din læge eller til alarmcentralen.

© 2022 Alle rettigheder forbeholdes. Privatlivspolitik - Betingelser for service

Få op til 50 % rabat i dag