GRATIS LEVERING 🇩🇰

Returpolitik


Vores politik gælder i 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig en tilbagebetaling eller ombytning.

For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Varen skal også være i sin originale emballage.


Flere typer varer er udelukket fra returnering. Letfordærvelige varer som f.eks. mad, blomster, aviser og blade kan ikke returneres. Vi accepterer heller ikke produkter, der er intime eller sanitære genstande, farlige materialer eller brandfarlige væsker eller gasser.

Yderligere varer, der ikke kan returneres:
Gavekort
Visse sundhedsydelser

For at gennemføre din returnering skal vi bruge en kvittering eller et købsbevis.

Du må ikke returnere dit køb til producenten.

Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis tilbagebetaling (hvis det er relevant)
Bog med tydelige brugsspor
Enhver vare, der ikke er i original stand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes nogen fejl fra vores side
Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering

Godtgørelse (hvis relevant)
Når din returnering er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi giver dig også besked om, hvorvidt vi accepterer eller afviser din tilbagebetaling.
Hvis det godkendes, vil din refusion blive behandlet, og der vil automatisk blive foretaget en kreditering på dit kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode inden for et vist antal dage.

 

Forsinket eller manglende tilbagebetaling (hvis relevant)
Hvis du endnu ikke har modtaget en tilbagebetaling, skal du først tjekke din bankkonto.
Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før din refusion er officielt bogført.
Derefter skal du kontakte din bank. Der går ofte noget tid, før en tilbagebetaling bliver bogført.
Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion, skal du kontakte os på info@icare-denmark.com

 

Salgsposter (hvis relevant)
Kun varer til normal pris kan refunderes, varer købt til nedsat pris kan ikke refunderes.

 

 

Udvekslinger (hvis relevant)
Vi erstatter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at erstatte den med den samme vare, skal du sende os en e-mail på info@icare-denmark.com og sende varen til:

XF Agencija
UNIT B, 16/F. ONE CAPITAL PLACE, 18 LUARD ROAD, WANCHAI
Telefonnummer +852-53755701
Registreringsnummer 72844628

Gaver
Hvis varen var markeret som en gave, da den blev købt og sendt direkte til dig, vil du modtage et gavekredit til værdien af din returnering. Når den returnerede vare er modtaget, sendes et gavekort til dig.

Hvis varen ikke var markeret som en gave, da den blev købt, eller hvis gavegiveren fik ordren sendt til sig selv for at give den til dig senere, sender vi en tilbagebetaling til gavegiveren, som til gengæld vil modtage oplysninger om din returnering.

Forsendelse
Hvis du vil returnere dit produkt, skal du sende det til: XF Agencija, UNIT B, 16/F. ONE CAPITAL PLACE, 18 LUARD ROAD, WANCHAI


Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for at returnere din vare. Forsendelsesomkostningerne kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, fratrækkes omkostningerne til returforsendelse fra din refusion.

Afhængigt af hvor du bor, kan den tid, det tager for dit udvekslede produkt at nå frem til dig, variere.Hvis du sender en vare til en værdi af over 500 DKK, bør du overveje at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe en forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi vil modtage din returnerede vare.