GRATIS LEVERING 🇩🇰

Returneringspolitik


60-dages pengene tilbage-garanti er vores måde at sikre din fulde tilfredshed på. Prøv vores produkter fra ende til anden i 60 dage, helt på vores risiko!

Valget er dit. Hvis du ikke er tilfreds med produktet, så lad os vide det inden for 60 kalenderdage efter modtagelsen af din ordre, og vi giver dig en fuld refusion. Fair nok?

Bemærk: Virksomheden kan anmode om yderligere oplysninger fra kunden i tilfælde af, at enheden rapporteres som defekt eller mangelfuld. Udgifterne til forsendelse af returnerede varer dækkes af kunderne.

Hvis du vil starte en returnering, kan du kontakte os på info@icare-denmark.com. Hvis din returnering accepteres, udsteder vi en tilbagebetaling efter modtagelse af varen. Kunderne vil være ansvarlige for at betale forsendelsesomkostningerne for returforsendelsen. Varer, der sendes tilbage til os uden først at anmode om en returnering, vil ikke blive accepteret.

Vi refunderer ikke afviste pakker, der returneres til en adresse, som ikke er bekræftet af vores virksomhed.
Hvis du har et problem med din ordre eller dit produkt, bedes du sende en e-mail til info@icare-denmark.com.

KAN JEG ANNULLERE MIN ORDRE?
Kunder kan annullere deres ordre 24 timer efter at have afgivet den, før ordren sendes ud for en fuld refusion uden spørgsmål. Send venligst en e-mail til info@icare-denmark.com for at annullere inden for denne tidsperiode.

Alle anmodninger om annullering skal sendes via e-mail ved hjælp af følgende adresse: info@icare-denmark.com


HVORDAN ANMODER JEG OM ERSTATNING OG SPØRGSMÅL?
Kontroller venligst din ordre ved modtagelsen og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan vurdere problemet og rette op på det.

Bemærk: Af sundheds- og hygiejneformål kan varer som klæbrige puder eller forbrugsvarer ikke returneres/refunderes. Vi kan udstede en refusion på op til 50 % under særlige omstændigheder. Kontakt venligst vores kunder

HVORNÅR FÅR JEG MIN REFUSION?
Så snart du har sendt enheden tilbage, skal du sende os en e-mail med et sporingsnummer på den returnerede enhed. Vi skal bruge dette sporingsnummer for at kunne kontrollere, om enheden er blevet returneret.

Du skal forvente at modtage din refusion inden for fire uger efter, at du har givet din pakke til returforsendelsen, men i mange tilfælde vil du dog modtage en refusion hurtigere. Denne periode omfatter transittiden for os til at modtage din returnering fra afsenderen (5 til 10 arbejdsdage), den tid det tager os at behandle din returnering, når vi har modtaget den (3 til 5 dage), og den tid det tager din bank at behandle vores anmodning om tilbagebetaling (5 til 10 arbejdsdage).

Hvis du har brug for at returnere en vare, skal du sende os en e-mail til info@icare-denmark.com med dit ordrenummer og oplysninger om det produkt, du ønsker at returnere. Vi svarer hurtigt med instruktioner om, hvordan du returnerer varer fra din ordre.

XF Agencija Limited
Registration Number 72844628
Room1502, Beverly House, 93-107,
Lockhard Road,
Wanchai,
Hong Kong