Advertorial

Advertorial

3 Måder at Håndtere Smerter i Knæet På...

...uden receptpligtig medicin og flere besøg hos lægen, fysioterapeuten eller på et lægehus

Skrevet af S.T. Martin - Health Writer |Mar 16, 2022


Hvis du lider af smerter i knæet, så du går sandsynligvis til læge eller fysioterapeut.


Der er dog tre gennemprøvede metoder til at afhjælpe smerter i knæet, så du kan bevæge dig lettere og endda begynde at træne igen. Disse er massage, varmebehandling og lysterapi.


De helbredende kraft af knæmassage, varmebehandling og lysbehandling


Lad os starte med at se på knæmassage.


Mange mennesker er bekendt med massage af blødt væv på kroppen, herunder lår og rygmuskler. Men for nylig har læger anbefalet massage af led som skulder, ankel og knæ.

Hvordan Hjælper Knæmassage?

Flere undersøgelser har vist, at knæmassage giver følgende fordele.

 • Øger blodtilførslen til leddet

 • Stærkere cirkulation

 • Mindre hævelse i knæområdet

 • Genopbygger ledvæsker

 • Reducerer generel smerte og stivhed

Massage hjælper også musklerne omkring knæet, og det kan give lindring. Knæmassage kan supplere andre behandlinger af knægener.

"Hvis du lider af knæproblemer, og du ikke har prøvet knæmassage, er det helt sikkert på tide at begynde."


Terapi med rødt lys

"Rødt lys"-terapi har også vist sig at hjælpe mod knægener. Dette sker, da rødt lys kan stimulere væksten af sunde celler. Dette kan føre til mindre inflammation og en mere behagelig ledfunktion. Lysterapi bidrager også til en sund funktion af mitokondrier. Det giver "brændstof" til cellerne. Igen kan dette give lindring til folk, der har problemer med ledproblemer.


Og så er der kollagen. Lysterapi hjælper med sund kollagenfunktion. Kollagen udgør 60 % af brusk. Derfor kan en øget kollagenproduktion hjælpe med at helbrede skader på brusk i knæ og andre led.

Varmeterapi

Varmebehandling har også vist sig at være effektiv, fordi den løsner musklerne omkring knæet og også løsner de indvendige dele af knæet.


Når du anvender varme på et ømt led, bliver blodkarrene større. Dette gør det muligt at tilføre mere blod, ilt og næringsstoffer til det skadede væv. Bedre cirkulation betyder mere afslapning for knæleddet.


Undersøgelser har vist, at massageterapi kombineret med varme- og lysbehandling kan have en positiv indvirkning på bevægeligheden af leddene, herunder knæleddene.


Heldigvis findes der et nyt medicinsk udstyr, som er perfekt til folk, der ønsker at drage fordel af disse behandlinger.

Dr.HealthyKnee™ Giver Dig Alle Fordelene ved Varmeterapi, Knæmassage og Lysbehandling...

Du kan få lysterapi og knæmassage ved at gå til en læge eller gå til en specialist. Dette kan dog være tidskrævende og dyrt. Heldigvis er der et nyt apparat, der giver betydelig lindring til tusindvis af mennesker.


 Dr.HealthyKnee™ Massager er en speciel medicinsk enhed fremstillet af de bedste materialer af højeste kvalitet. Du skal blot placere Dr.HealthyKnee™ over dit knæ i 10-15 minutter om dagen, og du kan begynde at opleve lindring. Dr.HealthyKnee™ giver alle fordelene ved lysterapi, varmeterapi og massageterapi. Faktisk er Dr. HealthyKnee™ det eneste knæspecifikke apparat, der giver dig alle tre terapier.Dr.HealthyKnee™ passer til alle knæ, også selv om der er betydelig hævelse. Du kan nemt justere varme- og massageniveauerne, så de passer til dine behov.


Her er, hvad folk oplever i øjeblikket med Dr.HealthyKnee™:

 • Du sparer penge, fordi du ikke behøver at besøge lægeklinikker og specialister så ofte.

 • Lindring af knæsmerter, slidgigt, bursitis, menisk- og seneskedehindebetændelse.

 • Forbedret mental sundhed, fordi du kan genvinde din mobilitet.

 • Bedre søvn.

 • Tilbage til regelmæssig motion.

 • Langvarig lindring af smerter ved regelmæssig brug.

 • Hurtigere genopretning efter en operation.

 • Hurtigere restitution efter træning.

De mennesker, der har skabt Dr.HealthyKnee™ er medicinske specialister, og de har investeret næsten 200.000 dollars i laboratorieundersøgelser. Og mens Dr.HealthyKnee™ blev udviklet til knæet, kan det også bruges til albueled og skuldre.


Tusindvis af mennesker er glade for Dr.HealthyKnee™:


"Jeg nyder nu at tage på regelmæssige weekendvandreture og cykelture med min mand," siger Cathy, som elsker Dr.HealthyKnee™. "Jeg har oplevet en mobilitet, som jeg kun kunne forestille mig i min gymnasietid, og det kan jeg takke Dr.HealthyKnee™ for."


"Dr.HealthyKnee™ har været særligt populær blandt atleter og andre aktive mennesker."


Få Flere Oplysninger om Dr.HealthyKnee™

Hvis du vil vide mere om Dr.HealthyKnee™,klik her nu eller klik på knappen nedenfor. Skaberne af Dr.HealthyKnee™ tilbyder i øjeblikket en særlig tidsbegrænset rabat.

Hvis du bestiller nu, får du en rabat på op til 50%! Det er den laveste pris, som Dr.HealthyKnee™ nogensinde er blevet tilbudt til!

Når du får din Dr.HealthyKnee™, vil du opdage, at det er supernemt at bruge. Du vil slutte dig til de tusindvis af mennesker, der har fået betydelig lindring af knægener. Klik her nu eller klik på knappen nedenfor.

Her er et værdifuldt tip: Dr.HealthyKnee™ er en fantastisk gave til en person, der lider af knæsmerter, slidgigt, bursitis, menisk- og seneskedehindebetændelse.

Oplysningerne og det øvrige indhold på denne side eller i eventuelle linkede materialer er ikke beregnet til og bør ikke opfattes som medicinsk rådgivning, og oplysningerne kan heller ikke erstatte professionel medicinsk ekspertise eller behandling.

Hvis du eller en anden person har et medicinsk problem, bør du kontakte din læge eller søge anden professionel medicinsk behandling. Bortse aldrig fra professionel lægelig rådgivning eller forsinke at søge den på grund af noget, som du har læst på denne side eller i noget linket materiale. Hvis du tror, at du har en medicinsk nødsituation, skal du straks ringe til din læge eller til alarmcentralen.

© 2022 Alle rettigheder forbeholdes. Privatlivspolitik - Betingelser for service

Få op til 50 % rabat i dag