GRATIS LEVERING 🇩🇰

Om os


 

"Vi er ude på at gøre en ende på de mest traumatiske job!"

Hej! Mit navn er Susanne... Rart at møde dig!

Og... her er min historie:

Det startede med en smerte, en fodsmerte, som ændrede alt:  

Præcis en uge efter min 32-års fødselsdag gik min verden pludselig i stå - sådan så det i hvert fald ud. Mit ben hævede ret meget, og jeg havde ikke god blodcirkulation i benene. Jeg vidste, at der var problemer. Jeg havde stærke smerter i muskler og ledbånd. Det virkede sjovt i et stykke tid...

Du kan gætte, hvad der skete derefter...

Men så kunne jeg ikke holde ud...

Jeg begyndte at google "Tips til hvordan jeg kan mindske mine fodsmerter". Men ved du hvad... Jeg indså, at det er her, den virkelige hovedpine begynder.

Jeg læste flere hjemmesider, der delte TOP-TIO-LISTER til at reducere dine fodsmerter på 7 dage. Hver artikel indeholdt lignende oplysninger, men modstridende tanker. Efter at have søgt råd på forskellige websteder var jeg forvirret over, hvad jeg nu skulle gøre.

 

Jeg har bemærket, at for en hustru, en mor eller en sekretær... at gå flere kilometer om dagen ville udtære hendes helbred og humør.

Ser du, jeg kæmpede med fodsmerter i næsten 2 år, prøvede forskellige øvelser, medicin, massageapparater, mange, mange balsamer og cremer. Og først da jeg mistede min tillid til disse "kure" besluttede jeg mig for at tage sagen i egen hånd og skabe min egen sikre og effektive måde at kurere fodsmerter på, som VIRKER.

 

...massageapparater havde været på markedet i flere år, men... var så tunge og ubehagelige, at de fleste diabetiske mænd og kvinder ikke ville bruge dem. Det var her, min rejse til at opbygge den bærbare, men effektive idé om massagemaskinen begyndte...

Lad mig forklare:

 

Vi dannede en gruppe (med fantastiske og seje mennesker... inklusive min datter), med en af de BEDSTE fodterapeuter... og udviklede det massageapparat, der ville revolutionere æraen med unødigt store massageapparater.

Vi indsamlede feedback fra vores kunder og skabte derefter DETTE MÆRKE - iCare - Det hele starter med dig, for din sundhed og skønhed.

 

Tusindvis af mennesker elsker disse produkter:

"Jeg nyder nu at gå og cykle regelmæssigt i weekenden med min mand," siger Marie, en af mine veninder med lignende knæproblemer. "Jeg har oplevet en mobilitet, som jeg kun kunne forestille mig at have oplevet i mine college-år, og det kan jeg takke Dr. HealthyKnee™ for."

"Jeg er vild med denne tingest! Jeg kan mærke, at det går helt op gennem mine knæ! Min far elsker også dette. Og han er diabetiker med følelsesløse fødder og/eller har ondt hele tiden. Ved at bruge denne pude får han en god følelse tilbage på fødderne."

 

"Denne lille Dr.HealthyFoot™-enhed giver dine fødder og ben al den stimulering, du nogensinde kunne ønske dig, og den lever op til alle sine krav. Jeg har haft den i en uge nu, og så længe den fortsætter med at fungere sådan, vil jeg anbefale den helhjertet."

Millioner af mennesker verden over lider hver dag af smertefulde, ømme og hævede fødder. Det slutter i DAG Hvis vi har noget at sige til det!

Uanset om det skyldes simpel aldring, vores daglige aktiviteter, en sygdom som neuropati eller spændinger i vigtige triggerpunkter. Lad os se det i øjnene, som et samfund har vi simpelthen ondt i fødderne...

Og DET er det, vi er her for at ændre.

 -Susanne 

...Nu hvor du er her, kan du se dig omkring. Mød vores produkter, se dem i aktion, og lad os vide, hvad du synes. 


XF Agencija
UNIT B, 16/F. ONE CAPITAL PLACE, 18 LUARD ROAD, WANCHAI
Registreringsnummer 72844628
E-mail: info@icare-denmark.com