GRATIS LEVERING 🇩🇰

SÅDAN FUNGERERER DET

Massageapparat Til Knæ


Trin 1: Se først denne introduktionsvideo

Trin 2: Sådan virker det og hvordan man bruger det

Trin 3: Download brugermanualen

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvilke fordele kan jeg forvente?

Lindring af smerter og ubehag. Opvarmning af knæet før dagen eller beroligelse af knæet for at give mulighed for en afslappet søvn. Og forbedret restitution efter træning.

Har I en garanti?

Selvfølgelig - hver enhed leveres med 60 dages garanti, så sikre er vi på, at vi har den bedste løsning til knæsmerter på markedet.

Er der en garanti på produktet?

Ja - hvert køb leveres med en 12-måneders garanti. 

Kan enheden blive overophedet?

Nej - vi har designet vores enhed med en overophedningsbeskyttelsesmekanisme, der sikrer en konstant levering af beroligende varme uden risiko for overophedning. 

Hvad behandler apparatet?

Vores enhed er udviklet til smerter i knæet, gentræning efter operationer, genopretning og opvarmning i forbindelse med sport, slidgigt, bursitis, menisk- og seneskedehindebetændelse. Den kan også bruges på skulderleddet eller albuen. 
Kan jeg bruge dette til atletisk restitution?

Ja - oprindeligt designet med slidgigt i tankerne, har Dr.HealthyKnee™ været et absolut hit blandt løbere, basketballspillere og andre atleter for sin evne til at forbedre den sportslige restitution. 

Har du stadig et spørgsmål? Tjek vores generelle FAQ-side, eller kontakt vores kundeservice ved at sende en e-mail til: info@icare-denmark.com