GRATIS LEVERING 🇩🇰

SÅDAN FUNGERERER DET

Fodmassager


Trin 1: Se først denne introduktionsvideo

Trin 2: Sådan virker det og hvordan man bruger det

Trin 3: Download brugermanualen

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvem er dette fodmassageapparat til?

DrHealthyFoot™ er for alle, der lider af kroniske fodsmerter, perifer neuropati, plantar fasciitis, stivhed eller ømhed i fødderne. Også for alle med hævede fødder eller dårlig blodcirkulation.


Uanset om det er forårsaget af alder, daglig aktivitet, en stofskiftesygdom som diabetes eller af spændinger, der holdes på vigtige, følsomme steder i hele benene.

Hvor hurtigt kan jeg mærke resultaterne?

Brugerne rapporterer, at de kunne mærke lindringen i deres fødder efter den første brug. Jo oftere du bruger det og tilpasser dig den bedste intensitet for dig, jo bedre resultater vil du få.

Hvor ofte skal jeg bruge det?

DrHealthyFoot™ kan bruges hver dag i 10-15 minutter pr. session. Hvis dine fødder er trætte efter en lang dag, hævede eller smertefulde, skal du blot lægge dine ben på fodmassageapparatet, vælge en af de 6 tilstande, det har, vælge den mest behagelige intensitet for dig blandt de 9 tilgængelige, og lade dine fødder mærke den nødvendige lindring

Hvorfor er DrHealthyFoot™ så effektiv?

Foden er kroppens andet hjerte. DrHealthyFoot™ bruger akupunkturpunkterne i dine fødder ved at sende lette elektriske impulser målrettet mod lymferne i benene for effektivt at slappe af i lymfesystemet for at lindre hævelse og smerter i benene. Det stimulerer også blodcirkulationen for at fjerne cellulite-knuder på ben og lår.
Har I en garanti?

Selvfølgelig - hver enhed leveres med 60 dages garanti - så sikre er vi på, at vi har den bedste løsning til smertelindring på markedet.
Er der en garanti på produktet?

Ja - hvert køb leveres med en 12-måneders garanti. 

Har du stadig et spørgsmål? Tjek vores generelle FAQ-side, eller kontakt vores kundeservice ved at sende en e-mail til: info@icare-denmark.com