GRATIS LEVERING 🇩🇰

SÅDAN FUNGERERER DET

Fod Detox Plastre


Trin 1: Se først denne introduktionsvideo

Trin 2: Sådan virker det og hvordan man bruger det

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker iCare™ Detox Plaster?

iCare™ fodplaster er et plaster, der, når det påføres huden, fremkalder sved i det område, som plasteret dækker. Derved kan iCare™ fodplasteret støtte kroppens naturlige måde at fjerne giftstoffer på gennem aktiverede svedkirtler

Er iCare™ fodplaster pålidelige?

iCare™ fodplaster er designet af de bedste specialister i traditionel japansk visdom. De ingredienser, der anvendes i iCare™ fodplaster, er blevet testet gennem generationer for at give dig den bedste, førsteklasses løsning på toksinophobning.

Hvordan ved jeg, om iCare™ fodplaster virker?

iCare™ fodplaster hjælper med at fremkalde sved, og ifølge videnskabelige beviser kan svedning hjælpe med at reducere nogle giftige elementer i kroppen. iCare™ fodplaster indeholder også et område, der er tilsat forskellige vitaminer og elementer. Når disse elementer reagerer på sved, forårsager de en ændring af plasterets farve. Hvis en bruger sveder meget, mens han/hun bruger iCare™-plastre, skal farven på plasteret således være synligt mørkere efter brugen.

Hvor længe skal jeg bruge iCare™ fodplaster?

De positive virkninger af iCare™-plastre bør kunne mærkes efter et par gange, men du er velkommen til at bruge detox-plastre så længe du føler behov for det! Dit velvære har ingen grænser.

Har du stadig et spørgsmål? Tjek vores generelle FAQ-side, eller kontakt vores kundeservice ved at sende en e-mail til: info@icare-denmark.com