GRATIS LEVERING 🇩🇰

Forsendelsesoplysninger


Et hurtigt ord fra vores team

På grund af den aktuelle COVID-19-situation er vores højeste prioritet vores medarbejderes og kunders sundhed og sikkerhed, så vi tager ekstra forholdsregler for at sikre, at vores produkter sendes og overvåges via de rette kanaler.

Desværre kan pakker blive forsinket på grund af forskellige forstyrrelser, begrænset luftfragtkapacitet og reducerede flyvninger.


Vi ved dog én ting med sikkerhed: At teamet på vores lager arbejder hårdt for at sende din pakke så hurtigt som muligt. 🏃💨

Forsendelsestider

Når en ordre er afgivet, tager det normalt 5-7 hverdage at få den behandlet. Da vi tilbyder forsendelse til hele verden, kan leveringstiden variere afhængigt af det land, du bestiller fra. For de fleste lande bør pakker ankomme inden for 9 hverdage (eksklusive weekender og lovbestemte helligdage).

Bemærk venligst, at selvom vores produkter sendes fra vores lager i Kina, er leveringstiden i høj grad baseret på lokale posttjenester, når de ankommer til deres bestemmelsesland.

Placering Forsendelsestider
Danmark 5 - 9 hverdage
Østrig 5 - 9 hverdage
Sverige 5 - 9 hverdage
Tyskland 4 - 7 hverdage
Nederlandene 7 - 12 hverdage
Det Forenede Kongerige 7 - 12 hverdage
USA 5 - 9 hverdage

Har du problemer med at få vist opdateringer til sporing?

Selv om vi ville ønske, at vi kunne give alle kunder de mest nøjagtige sporingsopdateringer, leveres alle sporingsoplysninger af vores kurerpartner, og vores team har kun adgang til de samme oplysninger som dig. Når det er sagt, er det ret svært for os at give et estimeret ankomsttidspunkt. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme alles forsendelsessituation og for at sikre tilfredshed.

Hvis din ordre er ekstremt lang tid om at nå frem til dig, bedes du kontakte os på info@icare-denmark.com og vores team vil arbejde på at finde den bedste løsning for dig på baggrund af dine seneste sporingsoplysninger.

Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse, mens vi arbejder os igennem dette sammen.