GRATIS LEVERING 🇩🇰

Vi arbejder hårdt på at genopbygge lageret snart igen. Tilmeld dig venligst ventelisten her eller gå til et produkt og klik på Tilmeld dig ventelisten for den ønskede vare for at få besked som en af de første, når den er på lager igen.

Du vil få en automatisk e-mail om, at din ordre er blevet behandlet. Når ordren er blevet sendt til dig, får du endnu en e-mail om, at din ordre er blevet afsendt, og vi giver dig et sporingsnummer, så du kan følge op på din forsendelse.

60-dages pengene tilbage-garanti er vores måde at sikre din fulde tilfredshed med vores produkter på. Hvis du ikke er tilfreds med produktet, så lad os vide det inden for 60 kalenderdage efter modtagelse af din ordre

For at starte en returnering, kan du kontakte os på info@icare-denmark.com. Hvis din returnering accepteres, udsteder vi en tilbagebetaling efter modtagelse af varen. Kunderne vil være ansvarlige for at betale returforsendelsesomkostningerne. Varer, der sendes tilbage til os uden først at anmode om en returnering, vil ikke blive accepteret.

Vi refunderer ikke afviste pakker eller returnerer ikke til den adresse, der ikke er bekræftet af vores virksomhed. Hvis du har et problem med din ordre eller dit produkt, bedes du sende en e-mail til info@icare-denmark.com.

Vores produkter afspejler vores overbevisning om, at sundhed skal være sjovt, afslappende, af høj kvalitet og beroligende. Vores produkter er designet til at hjælpe med at lindre stress og mindske spændinger. Plus! giver dig mange sundhedsfordele, der gør dit liv nemmere og sjovere. de repræsenterer en godnat søvn og er resultatet af mange års anbefalinger fra mennesker, der elsker at leve sundt.

Vi har folk, der elsker den slags ting. Hvis du vil spørge om noget og få et hurtigt, personligt svar, kan du sende os en e-mail på info@icare-denmark.com. Bare rolig - vi tjekker den konstant.

Kunderne kan annullere deres ordre 24 timer efter at de har afgivet den, inden ordren sendes ud, og få fuld refusion uden spørgsmål. Send venligst en e-mail til info@icare-denmark.com for at annullere inden for denne tidsperiode.

Når en ordre er afgivet, skal du regne med to til fire hverdage, før ordren er pakket og afsendt fra vores lager. Når varen er afsendt, modtager du en e-mail med dine sporingsoplysninger, så du kan spore pakken online på siden Spor din ordre.

Kontakt os venligst på info@icare-denmark.com og send os en e-mail med dit ordrenummer, hvis du ikke har modtaget din leverede ordre, eller hvis den er gået tabt under transport af fragtmanden, og vi vil med glæde hjælpe dig.

Vi beklager meget den ulejlighed, du måtte have oplevet ved at modtage din ordre beskadiget. Send os blot en e-mail på info@icare-denmark.com og fortæl os dit ordrenummer, så sender vi dig en ny ordre som undskyldning.

Alle vores lager- og fabriksarbejdere er sikret fair lønninger, sikre miljøer og sunde arbejdsforhold.

Hos iCare er vi forpligtet til at overholde de højeste etiske standarder og lovmæssige krav i alle aspekter af vores forretning og produktforsyningskæde. Vi samarbejder kun med leverandører og sælgere, som vi tror på og som deler vores engagement i bæredygtighed, ansvarlighed og gennemsigtighed.

SPØRGSMÅL IKKE BESVARET?

Bemærk venligst: Hvis du sender mere end én e-mail, vil din e-mail blive flyttet til sidst i supportkøen. Det betyder, at jo flere e-mails du sender, jo længere tid tager det at få et svar. Vi svarer på din e-mail inden for 24 timer. E-mails om annullering af ordrer vil blive besvaret først. For oplysninger om annullering af ordrer, se FAQ ovenfor.


XF Agencija Limited
Room 1403 & 1405, Beverly House 93-107 Lockhart Road, Wanchai, Hong Kong
Company Registration Number 3034148
Tax Registration Number 72844628
+852-46394775