Uovertruffen 60 dages garanti og 12 måneders garanti ved hvert køb

Sale Off
DrHealthyFoot™ - EMS Regenerating Foot Massager

DrHealthyFoot™ - EMS Regenerating Foot Massager

157 Anmeldelser

157 Anmeldelser

Kæmper du med ømme og smertefulde fødder?


Dr.HealthyFoot™ Massager vil fjerne dine fodsmerter på bare 10 minutter om dagen. Eller du får pengene tilbage med garanti.


Fødelindrende fordele:

 • Naturligt fjerne fodsmerter (ingen skrappe smertestillende midler)

 • Stimulerer akupunkturpunkterne i dine fødder og eliminerer fodsmerter ved kilden!

 • Forbedrer blodcirkulationen, stimulerer lymfedrænage og lindrer hævelse af benene

 • Hjælper med at lindre og forebygge hævede ankler, stivhed eller ømhed i fødderne

499,00 kr299,00 kr

Kun I Dag: Gratis Sporing og Forsikret Forsendelse Inklusive 12 Måneders Garanti

Garanteret sikker checkout

"Mine fødder gjorde ondt og var så ømme i morges. Dette hjalp mig så meget og gav mig ekstra energi. Jeg har neuropati i mine fødder, og de føltes så meget bedre." - Clara D.

DrHealthyFoot™ - EMS Regenerating Foot Massager

Kæmper du med ømme og smertefulde fødder?


Dr.HealthyFoot™ Massager vil fjerne dine fodsmerter på bare 10 minutter om dagen. Eller du får pengene tilbage med garanti.


Fødelindrende fordele:

 • Naturligt fjerne smerter i knæet (ingen skrappe smertestillende midler)

 • Stimulerer akupunkturpunkterne i dine fødder og eliminerer fodsmerter ved kilden!

 • Forbedrer blodcirkulationen, stimulerer lymfedrænage og lindrer hævelse af benene

 • Hjælper med at lindre og forebygge hævede ankler, stivhed eller ømhed i fødderne

Du har måske set os i...

Du har måske set os i...

60 DAGES PENGENE TILBAGE GARANTI

Hvis du ikke er tilfreds med din DrHealthyFoot™, kan du returnere den inden for 60 dage efter købet for fuld refusion.

12 MÅNEDERS GARANTI

DrHealthyFoot™ er dækket af 12 måneders garanti. Kundetilfredshed er vores højeste prioritet!

GRATIS FRAGT

Vi leverer overalt i verden. Prioritetslevering med trackingnummer.

GIVER DINE FØDDER DEN LINDRING, DE HAR BRUG FOR

Leder du efter en måde at lindre smerterne i dine fødder på uden at bruge en formue på dyre behandlinger? DrHealthyFoot™ er den effektive, nemme og bærbare løsning til at besejre fodsmerter, hævede ankler og stivhed, uanset hvor du befinder dig. 

OPDAGE EN HURTIGERE OG MERE EFFEKTIV MÅDE AT BEHANDLE FODSMERTER PÅ

Uanset om det skyldes alder, daglig aktivitet, en skade, stress eller en tilstand som f.eks. plantar fasciitis, kan fodsmerter have en stor indvirkning på dit daglige liv. DrHealthyFoot™ lindrer smerten hurtigt og hjælper med at forhindre, at den kommer tilbage.


Dette banebrydende massageværktøj bruger kraften af EMS - elektrisk muskelstimulering - til at aktivere triggerpunkterne i dine fødder (almindeligvis kendt som "knuder") og frigøre spændinger dybt inde i dine muskler.


I modsætning til de fleste fodmassagemaskiner er DrHealthyFoot™ designet med henblik på bærbarhed, så du kan bruge den hvor som helst og når som helst.


Den er kompakt, vejer mindre end et pund og har et genopladeligt batteri, der giver op til 120 minutters massagekraft.


Uanset hvor du befinder dig, når fodsmerter rammer dig, er DrHealthyFoot™ klar til at kæmpe imod.

REVOLUTIONERENDE EMS-AKUPRESURE-TEKNOLOGI

DrHealthyFoot™ anvender EMS-terapi, som forbedrer blodcirkulationen, stimulerer lymfedrænage og lindrer hævelser i benene. Den skaber en højintensiv, pulserende vibration, der trænger dybt ind i dine fodmuskler, retter sig mod triggerpunkter og afhjælper spændinger ved kilden.


Lette elektriske impulser, der er rettet mod lymferne i benene, afslapper effektivt lymfesystemet for at lindre hævelse og smerter i benene. Det stimulerer akupunkturpunkterne, som kan hjælpe med at lindre og forebygge hævede ankler, stivhed og ømhed i fødderne.


Den har 8 unikke massagebehandlinger: massage, æltning, skrabning, albuetryk, akupunktur, cupping. Og 19 niveauer af justerbar intensitet. Det gør det nemt at tilpasse den ønskede intensitet til dine fødder og smertens sværhedsgrad.

REVOLUTIONERENDE EMS-AKUPRESURE-TEKNOLOGI

DrHealthyFoot™ anvender EMS-terapi, som forbedrer blodcirkulationen, stimulerer lymfedrænage og lindrer hævelser i benene. Den skaber en højintensiv, pulserende vibration, der trænger dybt ind i dine fodmuskler, retter sig mod triggerpunkter og afhjælper spændinger ved kilden.


Lette elektriske impulser, der er rettet mod lymferne i benene, afslapper effektivt lymfesystemet for at lindre hævelse og smerter i benene. Det stimulerer akupunkturpunkterne, som kan hjælpe med at lindre og forebygge hævede ankler, stivhed og ømhed i fødderne.


Den har 8 unikke massagebehandlinger: massage, æltning, skrabning, albuetryk, akupunktur, cupping. Og 19 niveauer af justerbar intensitet. Det gør det nemt at tilpasse den ønskede intensitet til dine fødder og smertens sværhedsgrad.

HVORDAN MAN BRUGER DRHEALTHYFOOT™

1

Tag strømperne af før brug, og sæt dine to fødder på fodpuden.

2

Tryk på modekontakten (M) for at vælge den ønskede tilstand.

3

Tryk på "+"-tasten for at vælge den ønskede intensitet.

HVAD VORES KUNDER HAR AT SIGE OM DRHEALTHYFOOT™

Freja M.“Jeg er super tilfreds med resultaterne inden for 30 dage. Mine ben ser meget bedre ud, jeg elsker det.”


Ella A. “Denne lille enhed er fantastisk. Jeg har brugt den i 2 uger nu, og jeg har det godt. Mine smerter er næsten væk, og hævelsen bliver også bedre dag for dag.”

LAD IKKE FODSMERTER HOLDE DIG TILBAGE LÆNGERE!

SÆRLIGT TILBUD NU!

Få din i dag til en historisk lav pris!

Mest Populære

Sale Off
2x DrHealthyFoot™
999,00 kr499,00 kr

Gratis GLS Forsendelse

Sale Off
1x DrHealthyFoot™
499,00 kr299,00 kr

Gratis GLS Forsendelse

Sale Off
3x DrHealthyFoot™
1.499,00 kr699,00 kr

Gratis GLS Forsendelse

Sale Off
4x DrHealthyFoot™
1.999,00 kr999,00 kr

Gratis GLS Forsendelse

Sale Off
1x DrHealthyFoot™
499,00 kr299,00 kr

Gratis GLS Forsendelse

Mest Populære

Sale Off
2x DrHealthyFoot™
999,00 kr499,00 kr

Gratis GLS Forsendelse

Bedste Værdi

Sale Off
3x DrHealthyFoot™
1.499,00 kr699,00 kr

Gratis GLS Forsendelse

PENGENE TILBAGE GARANTI

PENGENE TILBAGE GARANTI

Vi mener virkelig, at vi laver verdens bedste fodmassager, og for at vise, hvor sikre vi er på vores produkt, leveres hvert køb med 60 dages pengene tilbage garanti og 12 måneders garanti.

Hvis du af en eller anden grund beslutter dig for, at du ikke er tilfreds, kan du nemt og hurtigt kontakte vores hjælpsomme kundeservice for at få en nem tilbagebetaling.

Det kan være en skræmmende opgave at købe varer online, så vi ønsker, at du skal være opmærksom på den absolut NUL risiko ved at købe noget fra os og prøve det af. Hvis du ikke kan lide det, ingen sure miner, vi vil gøre det rigtigt.

Vi har 24/7/365 online e-mail-support. Kontakt os venligst, hvis du har brug for hjælp.

HAR DU ET SPØRGSMÅL?

VI KAN HJÆLPE!

Hvem er denne fodmassageapparat til?

DrHealthyFoot™ er for alle, der lider af kroniske fodsmerter, perifer neuropati, plantar fasciitis, stivhed eller ømhed i fødderne. Også for alle med hævede fødder eller dårlig blodcirkulation.


Uanset om det er forårsaget af alder, daglig aktivitet, en stofskiftesygdom som diabetes eller af spændinger, der holdes på vigtige, følsomme steder i dine ben.

Hvor hurtigt kan jeg mærke resultaterne?

Brugerne rapporterer, at de kunne mærke lindringen i deres fødder efter den første brug. Jo oftere du bruger den og tilpasser den til den bedste intensitet for dig, jo bedre resultater vil du få.

Hvor ofte skal jeg bruge det?

DrHealthyFoot™ kan bruges hver dag i 10-15 minutter pr. session. Hvis dine fødder er trætte efter en lang dag, hævede eller smertefulde, skal du blot lægge dine ben på fodmassageapparatet, vælge en af de 8 tilstande, det har, vælge den mest behagelige intensitet for dig blandt de 19 tilgængelige og lade dine fødder mærke den nødvendige lindring.

Hvorfor er DrHealthyFoot™ så effektiv?

Foden er kroppens andet hjerte. DrHealthyFoot™ bruger akupunkturpunkterne i dine fødder ved at sende lette elektriske impulser målrettet mod lymferne i benene for effektivt at slappe af i lymfesystemet for at lindre hævelse og smerter i benene. Det stimulerer også blodcirkulationen for at fjerne cellulite-knuder på ben og lår.

Hvad er forsendelsesomkostningerne og leveringstiden?

Vi tilbyder gratis GLS forsendelse med sporing. Der er ingen forsendelsesomkostninger og ingen moms. Vi sender 24/7 fra vores lager for at kunne følge med efterspørgslen.

Tillad venligst 7-10 arbejdsdage for forsendelse med GLS.
Kan jeg annullere min ordre?

Kunderne kan annullere deres ordre 24 timer efter at de har afgivet den, inden ordren sendes, og få fuld refusion uden at stille spørgsmål. Send venligst en e-mail til info@icare-denmark.com for at annullere inden for denne periode.

Hvad er din returpolitik?

60-dages pengene tilbage-garanti er vores måde at sikre din fulde tilfredshed med vores produkter på. Hvis du ikke er tilfreds med produktet, så lad os vide det inden for 60 kalenderdage efter modtagelsen af din ordre, og vi giver dig en fuld refusion. Virksomheden kan anmode om yderligere oplysninger fra kunden i tilfælde af, at enheden rapporteres som defekt eller mangelfuld. Udgifterne til forsendelse af returnerede varer dækkes af kunderne.

Vi refunderer ikke afviste pakker eller pakker, der returneres til en adresse, som ikke er bekræftet af vores virksomhed. Hvis du har et problem med din ordre eller dit produkt, bedes du sende en e-mail til info@icare-denmark.com.

Hvilke betalingsmetoder er tilgængelige?

Vi accepterer Paypal, Visa, Mastercard, American Express, JBC, Discover, Diners Club.

Hvordan kan jeg følge status for min ordre?

Når vi har afsendt din ordre, sendes der en e-mail med titlen "En forsendelse fra ordre #******* er på vej". Du vil finde dit trackingnummer og oplysninger i denne e-mail.

Med trackingnummeret kan du spore din ordre på den tracking-side, som vi giver dig.

Hvornår slutter salget?

Vi tilbyder 1000 enheder til en nedsat pris. UDSALG slutter på den dato, der er angivet ovenfor på denne side, eller så længe lager haves.

Der er enheder tilbage på lageret i øjeblikket: 17

16 Kommentarer

 • Ellie Espersen

  Er der nogen, der kan stå inde for dette?

  · Svar ·  4 · 39 min

  • Luna Andrae

   Hey...Denne lille tingest er fantastisk! Mine fødder gør konstant ondt. Det har denne maskine taget sig af. Det sidste år har jeg haft alvorlige hælsmerter på grund af et brud på min hæl og derefter fundet ud af, at jeg havde plantar fasciitis sammen med min akillessene, der var let revet over. Dette massageapparat virker fantastisk efter en hård dag på mine fødder. Forhåbentlig vil det også hjælpe dig.

   · Svar ·  7 · 16 min

 • Nora Fønss

  Jeg købte mine til fuld pris, og nu er der 50% rabat? Det er ikke fair!

  · Svar ·  4 · 51 min

 • Lily Eliassen

  Hvor lang tid tager forsendelsen??

  · Svar ·  1 · 1 t

  • Liva Jurgensen

   Hej Lily, fik min efter en uge.

   · Svar ·  2 · 24 min

 • Lars Dalgaard

  Min ordre er ankommet i dag! Jeg købte også en til min kone. Det er meget afslappende for mine fødder! Jeg har bemærket, at jeg ikke behøver at bruge dette massageapparat hver dag, for ved at bruge det med et par dages mellemrum kan mine fødder forblive smertefri i flere dage ad gangen.

  · Svar ·  6 · 1 t

 • Ella Ilsø

  Hej Søren, dette er hvad du har brug for i stedet for de dyre massagesessioner

  · Svar ·  2 · 2 t

  • Søren Albæk

   Wow, det er vanvittigt, har bestilt en nu!

   · Svar ·  3 · 1 t

 • Henrik Karlsen

  Har du købt en, hvor lang tid tager det at få den?

  · Svar ·  2 · 2 t

  • Molly Kvint

   For mig, 7 arbejdsdage.

   · Svar ·  5 · 2 t

 • Lea Lauridsen

  Skulle have købt den tidligere, præcis hvad jeg havde brug for til mine neuropati-smertefulde fødder. Ærligt talt kan jeg gå og bevæge mig med kun minimal smerte. Jeg har kun brugt det i 2 dage og jeg har følt mig bedre end jeg har haft i de sidste 2 år!!!!

  · Svar ·  1 · 3 t

 • Sara Kjær

  Wow ser fantastisk ud, er der nogen, der rent faktisk har en, og er den blevet testet?

  · Svar ·  1 · 3 t

  • Karla Bertelsen

   Ja, jeg købte dette massageapparat til min mor, som lider af diabetes, så hun skal være meget forsigtig med sine fødder. denne ting virker bare ligefrem. Desuden kunne jeg godt lide at hun kunne få afslapning derhjemme med fodmassage.😏😜

   · Svar ·  3 · 2 t

 • Agnes Graeme

  Jeg har lige bestilt min! Kan ikke vente på det.

  · Svar ·  4 · 3 t

 • Saga Løve

  Jeg vil så gerne have en!

  · Svar ·  8 · 3 t

 • Sofia Malling

  Er der nogen der ved hvor lang tid forsendelsen tager? Vil gerne købe en til min ven.

  · Svar ·  1 · 4 t

  • Olivia Lütken

   Hej Ethel, min ankom efter omkring en uge

   · Svar ·  2 · 2 t

  • Emma Shelby

   Din ven bliver glad! Perfekt gave

   · Svar ·  2 · 1 t

 • Hans Cortsen

  Fordele:Fremragende afslapningDen er ikke voluminøs, så du kan tage den med overaltBilligere end andre massageapparaterGør hvad den sigerDu vil elske "cupping mode "Mange intensitetsindstillinger (op til 19)Ulemper:Har ikke fjernbetjeningIngen opvarmningAndre end det... Det er et godt produkt med hurtig levering! Min kone elsker det...

  · Svar ·  3 · 4 t

 • Rosa Bruun

  Elsker denne fodmassageapparat helt!

  · Svar ·  3 · 4 t

 • Anna Høy

  Jeg var skeptisk ... Har købt en og blev positivt overrasket. Dette er det værd. Jeg havde for nylig en hofteudskiftning (Jan 2022) efter operationen var det en succes, men min fod var dog i alvorlige smerter på grund af nerveskader, men dette hjalp mig meget. Min fod er helet. Tak til det firma, der har lavet dette.

  · Svar ·  3 · 5 t

 • Olivia Lütken

  Jeg er helt vild med mit massageapparat, jeg var nødt til at købe et til min datter i dag, da hun ikke vil holde op med at bruge mit!

  · Svar ·  2 · 5 t

  • Eva Lunde

   OMG Jeg ved det godt, jeg var så glad for, at de havde nogle tilbage i dag. Var nødt til at få en med det samme, før de løber tør for lager igen som sidste gang

   · Svar·  5 · 2 t

 • Ida Hein

  Tak, vores ankom i dag! Vil teste det i aften.

  · Svar ·  3 · 5 t

iCare™ - Copyright 2022 - Alle rettigheder forbeholdes
info@icare-denmark.com