GRATIS LEVERING 🇩🇰


Hej, Velkommen til iCare!

iCare, Inc. blev grundlagt i 2019 ud fra den overbevisning, at sundhed ikke fødes, men skabes. -Det sker, når du kan gå med tillid ... vel vidende, at du er sikker, sikret og i god form.

Vi fik vores start fra samtaler med folk, der delte deres pinefulde smerter, hvad enten det er knæ, fødder eller øjne. Den usunde livsstil, vi ofte går igennem, stopper ikke for noget for at ødelægge vores "lykkelige liv".

Så du skal være klar, før det værste sker, og det var inspirationen til iCare. At starte vores rejse på at designe specifikke produkter til specifikke problemer.

Uden titel - Redigeret

Det startede med smerter i mine fødder, knæsmerter fra en onkel og en operation af en kær veninde... Jeg så, at de traditionelle sunde produkter ikke kunne følge med i det, der var brug for, de havde en fejl... de var langsomme, og det, som reklamen påstod var "naturligt", sagde ikke længere noget om det. Flere operationer blev normen (steg 10x pr. indbygger). Og lad os være ærlige, intet bringer os til tårer end at se en person, vi elsker, blive skåret op. Sådan er det. Det var sådan, jeg startede iCare.


Det er rart at møde dig!

Nu hvor du er her, kan du se dig omkring. Mød vores produkter, se dem i aktion, og lad os vide, hvad du synes.